Ανακοίνωση-έκπληξη: Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας - iefimerida.gr

Ανακοίνωση-έκπληξη: Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε λίγα λεπτά τα social media κατακλύστηκαν από την αναμετάδοση της είδησης, μαζί με θετικά σχόλια, ως πρώτη αντίδραση, στο γεγονός ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανακοίνωσε, πως θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας.

Η είδηση έγινε γνωστή, μέσω του λογαριασμού της φιλελεύθερης συμμαχίας, στο twitter. Πολλοί σπεύδουν να εκφράσουν την άποψη ότι πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, αν και δεν λείπουν όσοι απορούν γιατί η Φιλελεύθερη Συμμαχία και ο ευρύτερος χώρος γύρω της, δεν υποστηρίζει τον Γιώργο Καμίνη. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι ακτιβιστής, με δυναμικές παρεμβάσεις για θέματα πόλης και πολιτική,ς αλλά και για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, καθώς ο ίδιος ευθαρσώς -και από την πρώτη στιγμή- δήλωσε την σεξουαλική του ταυτότητα και δεν διστάζει να συγκρουστεί με πολιτική ή εκκλησιαστική ηγεσία, για το θέμα αυτό.

Ανακοίνωση-έκπληξη: Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας | iefimerida.gr 0

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Γεννήθηκε το 1956 στην Πλάκα της Αθήνας. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα, στο Παρίσι, στη Βοστώνη και στο Λονδίνο. Τραγουδούσε και χόρευε από μικρός, από το σπίτι του μέχρι τις χορωδίες που ακολούθησαν. Ασχολήθηκε με πείσμα, επίσης, με την ενόργανη γυμναστική και τον αθλητισμό. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσιογράφος, με ειδικότητα στα ΜΜΕ, στα οποία δουλεύει από το 1985. Αγάπησε την κοινωνία των πολιτών και ασχολείται με πρωτοβουλίες που έχουν ως θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία. Κατά καιρούς διατυπώνει προτάσεις για τη διασκέδαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ