Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάζει το «Πρωινό mou» στο Mega, από την επόμενη χρονιά - iefimerida.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάζει το «Πρωινό mou» στο Mega, από την επόμενη χρονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοινώθηκε χθες και επισήμως η μεταγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο Mega. Με ανακοίνωσή του το κανάλι της Μεσογείων καλωσόρισε την παρουσιάστρια στο δυναμικό του, η οποία -από το Μάρτιο- θα παρουσιάζει το σόου «Just the 2 of us».

Εντύπωση προκαλούν οι αινιγματικές δηλάσεις της λαμπερής παρουσιάστριας για τη μεταγραφή της, καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι -ενδεχομένως- το κανάλι, να την αξιοποιήσει και σε άλλα πρότζεκτς. «Δέχθηκα με χαρά την πρόταση του Mega, γιατί νιώθω ότι αρχίζει μια συνεργασία με πολλές προοπτικές και ανοιχτούς δρόμους» επισήμανε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια στο δελτίο Τύπου.

Οπως σημειώνει και η Espresso, αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως η πανέμορφη παρουσιάστρια «φλερτάρει», ήδη, με την παρουσιάση ενός βραδυνού μουσικού σόου, που θα βγει στον αέρα από την επόμενη χρονιά, αλλά και με εκείνη της «Πρωινού mou», απέναντι από το πετυχημένο δίδυμο του ΑΝΤ1, Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ