Παρανόησαν στο Χίθροου: Θεώρησαν τρομοκράτη μια παιδική κούκλα και κατάσχεσαν το ψεύτικο όπλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Παρανόησαν στο Χίθροου: Θεώρησαν τρομοκράτη μια παιδική κούκλα και κατάσχεσαν το ψεύτικο όπλο [εικόνα]

Παρανόησαν στο Χίθροου: Θεώρησαν τρομοκράτη μια παιδική κούκλα και κατάσχεσαν το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευε αυτό που ζούσε ένας πατέρας στο αεροδρόμιο του Χίθροου, καθώς, οι φρουροί ασφαλείας του αεροδρομίου μάλλον έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και «βάρεσαν συναγερμό» στην όψη μιας παιδικής κούκλας που είχε ένα μικροσκοπικό πιστόλι.Ο λόγος για τον δημοφιλή καουμπόι Γούντι από την εξαιρετική σειρά ταινιών Toy Story.

Οπως αναφέρει ο άνθρωπος που «πέρασε» τον Γούντι σε βρετανικό έδαφος, οι φρουροί βρήκαν την κούκλα επικίνδυνη και ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία σε περίπτωση που υπάρχουν υποψίες για κάποιον τρομοκράτη.
Μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια, αφού κατάσχεσαν το μικροσκοπικό πιστόλι του Γούντι ως επικίνδυνο όπλο...

Το περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Γούνται ο οποίος ισχυρίζεται ότι ταξιδεύει όλο τον κόσμο με αυτή την κούκλα για να βγάζει φωτογραφίες και να τις δίνει στον γιο του.

Παρανόησαν στο Χίθροου: Θεώρησαν τρομοκράτη μια παιδική κούκλα και κατάσχεσαν το ψεύτικο όπλο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ