Ο Ντι Κάπριο αποκαλύπτει ποιο βίντεο τον βοήθησε σε μια από τις κορυφαίες σκηνές του The Wolf of Wall Street [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ντι Κάπριο αποκαλύπτει ποιο βίντεο τον βοήθησε σε μια από τις κορυφαίες σκηνές του The Wolf of Wall Street [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο να είναι υποψήφιος για Οσκαρ για την ερμηνεία του στο «The Wolf of Wall Street», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και αυτός τις εμπνεύσεις του.

Σε μία από τις πιο καθηλωτικές σκηνές της ταινίας, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ντι Καπριο, ο Jordan Belfort, παίρνει πολλές αμφεταμίνες στο εσωτερικό ενός εξοχικού κλαμπ και μέσα στη Lamborghini του.

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, υπήρξε ένα βίντεο στο Youtube που τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό στο πώς να παίξει τη σκηνή. Το βίντεο λέγεται «The Drunkest Guy in the World» και δείχνει έναν πραγματικά μεθυσμένο άντρα που προσπαθεί να πάρει μια μπύρα από το ψυγείο ενός μίνι μάρκετ.

Το βίντεο υπήρξε μια τεράστια πηγή έμπνευσης για τον ηθοποιό, σύμφωνα με το Business Insider, ο οποίος δεν «ξεσήκωσε» απλά την τεχνική του τύπου, αλλά το κίνητρο που τον έκανε να προσπαθεί ακόμα και αν του έπαιρνε μισή ώρα. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ