WIND: Το Νου Σου πριν κάνεις Click - iefimerida.gr

WIND: Το Νου Σου πριν κάνεις Click

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή και ορθή ενημέρωση των γονέων και των παιδιών πάνω στις νέες τεχνολογίες, η WIND υλοποιεί από το 2011 την ενημερωτική εκστρατεία "Kids@safety, Internet, κινητό και παιδί" (www.kidsatsafety.gr) στην Αθήνα και την περιφέρεια, η οποία συνεχίζεται και το 2014 με κεντρικό σύνθημα: «Το Νου Σου πριν κάνεις Click».

Στα 4 χρόνια δράσης της η WIND μέσω της εκστρατείας:

Φέτος, η WIND σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και τη δράση SaferInternet.gr (www.saferinternet.gr) προγραμματίζει μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που ξεκινούν με τη συμμετοχή στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, 11 Φεβρουαρίου 2014, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Η εκστρατεία "Kids@safety, Internet, κινητό και παιδί" φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/asfalis-hrisi-kinitou-internet/kidssafety/ χρήσιμες πληροφορίες, ειδήσεις και οπτικοακουστικό υλικό με συμβουλές προς τους γονείς, τα παιδιά και τους εφήβους, έρευνες σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών στο διαδίκτυο και τη χρήση του ενώ παραπέμπει και σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Wind Click Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ