Πολύδωρας καλεί Αλεξία Εβερτ -Προσέγγιση για το δήμο Αθηναίων - iefimerida.gr

Πολύδωρας καλεί Αλεξία Εβερτ -Προσέγγιση για το δήμο Αθηναίων

Πολύδωρας καλεί Αλεξία Εβερτ -Προσέγγιση για το δήμο Αθηναίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία έκπληξη στις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η νεοσύστατη «Ενωση για την Πατρίδα και τον Λαό». Το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα και του Χρήστου Ζώη στρέφεται προς την Αλεξία Εβερτ, κάνοντας προσέγγιση για το δήμο Αθηναίων.

Το όνομά της έπεσε στο τραπέζι σε εσωτερική σύσκεψη για τις υποψηφιότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», ο κ. Ζώης έκανε την πρόταση για την κόρη του Μιλτιάδη Εβερτ, ιστορικού στελέχους της ΝΔ και προέδρου του κόμματος την περίοδο 1993-1996, ο οποίος βέβαια είχε διατελέσει και δήμαρχος Αθηναίων.

Στο εσωτερικό του κόμματος ποντάρουν σε μία τέτοια υποψηφιότητα, στην οποία υπολογίζουν για να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο της δεξιάς, καθώς πρόκειται για μία γυναίκα δραστήρια και με «βαρύ» όνομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια φαίνεται διατεθειμένη να ασχοληθεί τα κοινά και ειδικά στο δήμο Αθηναίων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ