Σε αυτό το εστιατόριο πήγε ο Ομπάμα την Μισέλ για ρομαντικό δείπνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτό το εστιατόριο πήγε ο Ομπάμα την Μισέλ για ρομαντικό δείπνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και ο γνωστός ανταποκριτής Μιχάλης Ιγνατίου τουϊταρε σε ποιο εστιατόριο εθεάθησαν ο Μπάρακ Ομπάμα και η Μισέλ να απολαμβάνουν ρομαντικό δείπνο, λίγο πριν την άφιξη του Ολάντ και ενώ ο Γάλλος παπαράτσι είχε αρχίσει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις φήμες περί ερωτικής σχέσης του προέδρου με την Μπιγιονσέ. Ο πρόεδρος πήγε τη συζυγό του που από το selfie και μετά έχει ακούσει πολλά, στο μεξικάνικο Οyamel.

Kάποιοι θεωρούν ότι το δείπνο ήταν ένας πρόωρος εορτασμός της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, αφού λόγω της άφιξης του Γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ, αλλά και υποχρέωσης που έχει ο Ομπάμα στο Μέριλαντ την Παρασκευή, δεν θα έχουν την ευκαιρία να το γιορτάσουν ως συνήθως.

Το μεξικάνικο εστιατόριο ονομάζεται Οyamel, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, βεβαίως, και έχει και πριβέ αίθουσα. Για να βρεις τραπέζι στο εστιατόριο του φημισμένου σεφ José Andrés, πρέπει να έχεις κλείσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Φημίζεται για τις μαργαρίτες του, που προτιμά η πρώτη κυρία, ενώ ο πρόεδρος έχει δηλώσει πως λατρεύει τα νάτσος με γκουακαμόλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ