Αποκαλύψεων συνέχεια για τον οπλισμό των Τούρκων τρομοκρατών -45 πυροκροτητές και βραδύκαυστο φιτίλι στη γιάφκα τους στο Γκύζη - iefimerida.gr

Αποκαλύψεων συνέχεια για τον οπλισμό των Τούρκων τρομοκρατών -45 πυροκροτητές και βραδύκαυστο φιτίλι στη γιάφκα τους στο Γκύζη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον βαρύ οπλισμό που διατηρούσαν οι αλλοδαποί που διέμεναν στο διαμέρισμα της οδού Γενναδίου 43, στου Γκύζη.

Εκτός από τα πιστόλια, το Καλάσνικοφ, τα υποπολυβόλα και τη ζελατοδυναμίτιδα, οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ εντόπισαν και συνολικά 45 πυροκροτητές (26 ηλεκτρικούς και 19 κοινούς), καθώς και 8 μέτρα βραδύκαυστο φιτίλι.

Το ζητούμενο, πλέον, για την Αντιτρομοκρατική που έχει αναλάβει την έρευνα, είναι το πώς βρέθηκαν στο διαμέρισμα ο βαρύς οπλισμός και τα εκρηκτικά και τι σκόπευαν να κάνουν με αυτά οι τέσσερις αλλοδαποί.

Σημειώνεται ότι η Αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε έρευνες σε σπίτια σε Κυψέλη και Γκύζη όπου βρέθηκε ο βαρύς οπλισμός και η μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, ενώ συνελλήφθησαν και τέσσερα άτομα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται, βάσει διεθνών ενταλμάτων σύλληψης, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση DHCP, από τις βασικές που δρουν στην Τουρκία, και έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη του επιχειρησιακού βραχίονα της οργάνωσης DHCP, η οποία έχει μεταξύ άλλων πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον του υπουργείου Δικαιοσύνης της γειτονικής χώρας και του γραφείου του Ερντογάν.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομο που κατηγορείται ακόμη και για δολοφονίες στην Τουρκία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές οδηγήθηκαν στις συλλήψεις μετά από έρευνες αρκετών μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ