«Νέα επιστολή Παναγιωτόπουλου στον Κλούνεϊ, αυτή τη φορά για τη σχέση Ομπάμα Μπιγιονσέ» –Το twitter ξεσαλώνει για το γράμμα στον Κλούνεϊ - iefimerida.gr

«Νέα επιστολή Παναγιωτόπουλου στον Κλούνεϊ, αυτή τη φορά για τη σχέση Ομπάμα Μπιγιονσέ» –Το twitter ξεσαλώνει για το γράμμα στον Κλούνεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν παροξυσμό χιουμοριστικών σχολίων – αλλά και έντονης απορίας- προκάλεσε η επιστολή που έστειλε ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Τζορτζ Κλούνεϊ μια μέρα μετά την ευγενική, αμήχανη απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου αν πρέπει να επιστραφούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ο υπουργός στην επιστολή που εκκινεί με τον κλασικό χαιρετισμό «Αξιότιμε κύριε Κλούνεϊ», μεταξύ άλλων καλεί τον σταρ στην Ελλάδα για διακοπές και του δηλώνει – σε περίπτωση που δεν το γνώριζε- πως τα υπέροχα γλυπτά του Παρθενώνα έφυγαν χωρίς τη θέλησή τους.

Η είδηση για την επιστολή στην αρχή θεωρήθηκε τρολ, όμως μόλις επιβεβαιώθηκε, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν κυριολεκτικά φωτιά. Ακολουθούν ενδεικτικές αντιδράσεις από το twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ