Καλάσνικοφ, εκρηκτικές ύλες και πιστόλια βρέθηκαν στη γιάφκα των Τούρκων τρομοκρατών - iefimerida.gr

Καλάσνικοφ, εκρηκτικές ύλες και πιστόλια βρέθηκαν στη γιάφκα των Τούρκων τρομοκρατών

Καλάσνικοφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κομμάτια του παζλ σε υπόθεση διεθνούς τρομοκρατίας προσπαθεί να συνδέσει η Αντιτρομοκρατική έπειτα από τις σημερινές συλλήψεις σε γιάφκα στην περιοχή του Γκύζη.Η υπηρεσία πραγματοποίησε έρευνες σε σπίτια σε Κυψέλη και Γκύζι όπου βρέθηκαν βαριά όπλα και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται βάσει διεθνών ενταλμάτων σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση DHCP, από τις βασικές που δρουν στην Τουρκία, και έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική.
Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη του επιχειρησιακού βραχίονα της οργάνωσης DHCP, η οποία έχει μεταξύ άλλων πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον του υπουργείου Δικαιοσύνης της γειτονικής χώρας και του γραφείου του Ερντογάν.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομο που κατηγορείται ακόμη και για δολοφονίες στην Τουρκία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στις συλλήψεις μετά από έρευνες αρκετών μηνών.

Αναλυτικά τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής:

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ