Εξωπραγματικό: Ιδιοκτήτης πυροβόλησε τον ενοικιαστή του και η σφαίρα «σφήνωσε» στα δόντια του θύματος - iefimerida.gr

Εξωπραγματικό: Ιδιοκτήτης πυροβόλησε τον ενοικιαστή του και η σφαίρα «σφήνωσε» στα δόντια του θύματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πανικό σκόρπισαν πυροβολισμοί το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή διερευνώνται ωστόσο φαίνεται πως ήταν οικονομικοί καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο τραυματίας ήταν ενοικιαστής καταστήματος ιδιοκτησίας του δράστη.

Πάντως το θύμα αποδείχθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, καθώς η σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι χτύπησε στην οδοντοστοιχία του.

Θέμα χρόνου θεωρείται από τις αρχές η σύλληψη του δράστη, αφού είναι ήδη γνωστά τα στοιχεία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν 70χρονο, ιδιοκτήτη του κτιρίου όπου στεγάζεται το ηλεκτρολογείο του θύματος. Αιτία της συμπλοκής ... ούτε λίγο ούτε πολύ 2.000 ευρώ, τα οφειλόμενα δηλαδή από ενοίκια που το θύμα, σύμφωνα με το cretalive, δεν είχε καταβάλει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ενοίκιο ιδιοκτήτης ενοικιαστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ