Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι τρομοκράτες - Η γιάφκα στην Κυψέλη - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι τρομοκράτες - Η γιάφκα στην Κυψέλη

Νέες έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια στην Αττική: Βρέθηκαν όπλα και εκρηκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες εξελίξεις από τις σημερινές επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικη υπηρεσίας, καθώς συνελήφθησαν σε σπίτι το οποίο χαρακτηρίζεται γιάφκα τέσσερις Τούρκοι, κουρδικής καταγωγής, που καταζητούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.Η υπηρεσία πραγματοποίησε έρευνες σε σπίτια σε Κυψέλη και Γκύζι όπου βρέθηκαν βαριά όπλα και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Οπως αναφέρει το mega, οι συλληφθέντες κατηγορούνται βάσει διεθνών ενταλμάτων σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση DHCP, από τις βασικές που δρουν στην Τουρκία, και έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική.

ακού βραχίονα της οργάνωσης DHCP, η οποία έχει μεταξύ άλλων πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον του υπουργείου Δικαιοσύνης της γειτονικής χώρας και του γραφείου του Ερντογάν.Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη του επιχειρησι

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομο που κατηγορείται ακόμη και για δολοφονίες στην Τουρκία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στις συλλήψεις μετά από έρευνες αρκετών μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ