Η απεγνωσμένη προσπάθεια της συζύγου του Σουμάχερ -Του μιλά συνεχώς για να τον συνεφέρει από το κώμα - iefimerida.gr

Η απεγνωσμένη προσπάθεια της συζύγου του Σουμάχερ -Του μιλά συνεχώς για να τον συνεφέρει από το κώμα

Η απεγνωσμένη προσπάθεια της συζύγου του Σουμάχερ -Του μιλά συνεχώς για να τον σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περνά ατελείωτες ώρες στο προσκέφαλό του. Οσο ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η σύζυγός του Κορίνα «πολεμά» στο πλευρό του. Του μιλά διαρκώς, προσπαθώντας να τον συνεφέρει από το κώμα.

Η 44χρονη για ώρες καθημερινά μιλά στον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, κι ας μην βλέπει κανένα σημάδι αντίδρασης, σύμφωνα με την Daily Mail. Οι γιατροί επίσης τον παρακολουθούν συνεχώς, προσπαθώντας να ανιχνεύσουν την παραμικρή κίνηση που θα δώσουν ένα θετικό σημάδι για την κατάσταση του Σουμάχερ, ο οποίος παραμένει σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, έπειτα από τον τραυματισμό του κάνοντας σκι.

Σταδιακά, αλλά εξαιρετικά αργά, μειώνονται τα φάρμακα που τον κρατούν σε καταστολή, προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό ακόμη. Οπως όμως προειδοποίησαν οι γιατροί την οικογένειά του, η πιο σκληρή φάση δεν έχει έρθει ακόμη.

Παρόλα αυτά η Κορίνα Σουμάχερ επιμένει να του μιλά, παρότι νευρολόγοι παραδέχονται ότι παραμένει ένα μυστήριο το πόση επαφή μπορεί να έχει ένας ασθενής σε κώμα με τον εξωτερικοό κόσμο. «Είμαστε σίγουροι ότι οι οικείες φωνές προκαλούν ηρεμία. Δίνουν μία αίσθηση ασφάλειας», εξήγησε ο καθηγητής Χεινζπέτερ Μόεκε.

Η σύζυγος του Σουμάχερ δεν είναι η μόνη που προσπαθεί να τον βοηθήσει με αυτό τον τρόπο. Ο αδελφός του, Ραλφ, όπως και καλοί φίλοι του έχουν βρεθεί στο προσκέφαλο του «πιλότου», μιλώντας του για ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ