Συναγερμός στον Τάμεση -Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του, κινδυνεύουν σπίτια - iefimerida.gr

Συναγερμός στον Τάμεση -Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του, κινδυνεύουν σπίτια

Συναγερμός στον Τάμεση -Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Βρετανία, καθώς η στάθμη του Τάμεση έχει ανέβει σε επικίνδυνο σημείο έπειτα από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις. Ηδη έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για σφοδρές πλημμύρες σε 14 σημεία, ενώ η αστυνομία προειδοποιεί ότι κινδυνεύουν τουλάχιστον 2.500 σπίτια.

Αυτή τη στιγμή το ύψος των νερών του Τάμεση βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο που έχει καταγραφεί ποτέ, ενώ οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για νέες βροχές τα επόμενα 24ωρα. Το φράγμα του ποταμού, που προστατεύει το Λονδίνο, έχει κλείσει, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμών.

«Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για απώλειες ζωών» προειδοποίησε η Υπηρεσία Περιβάλλοντος, ενώ έκκληση για κρατική βοήθεια έκαναν αρκετές περιοχές, προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία και να προλάβουν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ