Η νευρική αμηχανία του Κλούνεϊ, καθώς απαντούσε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα: Ξαναβλέποντας το επίμαχο βίντεο - iefimerida.gr

Η νευρική αμηχανία του Κλούνεϊ, καθώς απαντούσε για τα μάρμαρα του Παρθενώνα: Ξαναβλέποντας το επίμαχο βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το καλοσκεφτεί κανείς δύο ήταν οι ειδήσεις του Σαββατοκύριακου: Ο σταυρός προτίμησης στα ευρωψηφοδέλτια και οι δηλώσεις Κλούνεϊ για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Κι ενώ το πανελλήνιο πανηγυρίζει για τη δήλωση υποστήριξης, μια παρατηρητική ματιά στη γλώσσα του σώματος του ηθοποιού σταρ, φανερώνει πως μάλλον ένιωσε ιδιαίτερα αμήχανα.

Προηγούμενως είχε σφυρίξει έναν σκοπό για χάρη των δημοσιογράφων, απαντούσε πάντα χαμογελαστός και άνετος. Ομως, όταν έγινε η ερώτηση για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, ακολούθησε ενάμιση λεπτό με αρκετή ένταση στο πρόσωπο του σταρ. Kαταρχάς, κοίταξε -με ένα παγωμένο χαμόγελο- το κοινό πριν αρχίσει να μιλάει.

Το μέτωπο χαρακωμένο, συνεχώς, από τις ρυτίδες αποτυπώνει την ένταση όσων λέει – ή όσων σκέφτεται.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο σταρ αγγίζει σχεδόν συνεχώς το πρόσωπό του, κατά τη διάρκεια της απάντησης: Τα χείλη, το σαγόνι, το μάγουλο, ενώ κάποια στιγμή κοιτάζει κάτι σαν να διαβάζει σημειώσεις, ενώ με το χέρι του καθαρίζει τα ανύπαρκτα σκουπίδια στο τραπέζι του πάνελ.

Ακόμη και χαμόγελό του έμοιαζε συγκαταβατικό, δεν είναι το γνωστό πλατύ χαμόγελο του ηθοποιού με το σαρωτικό χιούμορ και το βαθύ πολιτικό ένστικτο και κριτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ