Χρυσό στο αβυσσαλέο ντεκολτέ -Πανηγύρισε κατεβάζοντας το φερμουάρ της, ξέχασε ότι δεν φορούσε τίποτα από μέσα - iefimerida.gr

Χρυσό στο αβυσσαλέο ντεκολτέ -Πανηγύρισε κατεβάζοντας το φερμουάρ της, ξέχασε ότι δεν φορούσε τίποτα από μέσα

Χρυσό στο αβυσσαλέο ντεκολτέ -Πανηγύρισε κατεβάζοντας το φερμουάρ της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκείνη ήθελε να αναπνεύσει και οι θεατές ένιωσαν να τους κόβεται η ανάσα. Μια αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων αποφάσισε να πανηγυρίσει κατεβάζοντας το φερμουάρ της ασφυκτικής φόρμας της και έγινε η νικήτρια στο αγώνισμα του... αβυσσαλέου ντεκολτέ.

Την γκάφα διέπραξε η Ολγα Γκραφ. Αφού εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000 μ. του πατινάζ ταχύτητας, η Ρωσίδα ήθελε να πανηγυρίσει. Ανοιξε, λοιπόν, το φερμουάρ της φόρμας της, σχεδόν ως τη μέση, ξεχνώντας πως δεν φορούσε τίποτα- μα τίποτα απολύτως- από μέσα.

«Το ξέχασα τελείως. Οι φόρμες μας είναι πολύ στενές, οπότε θέλεις απλά να αναπνεύσεις και να την βγάλεις μετά από τον αγώνα» εξήγησε η Γκραφ που αντιμετώπισε χαλαρά την γκάφα της. «Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό το βίντεο πιθανότατα θα εμφανιστεί στο YouTube. Αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο άσχημο!» πρόσθεσε η αθλήτρια, που κουμπώθηκε αμέσως, όταν έπειτα από λίγη ώρα κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο όλοι την κοιτούσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ