Απολογείται στον ανακριτή ο Αγγελος Φιλιππίδης για τα δάνεια του ΤΤ - iefimerida.gr

Απολογείται στον ανακριτή ο Αγγελος Φιλιππίδης για τα δάνεια του ΤΤ

Απολογείται στον ανακριτή ο Αγγελος Φιλιππίδης για τα δάνεια του ΤΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Αγγελος Φιλιππίδης, για τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κ. Φιλιππίδης είναι απάτη και απιστία σε βάρος του ΤΤ, με αποτέλεσμα το ίδρυμα να υποστεί ζημία. Ο ίδιος αναμένεται να υποστηρίξει ότι τα δάνεια δόθηκαν με τις απαραίτητες εγγυήσεις και αφού τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να ισχυριστεί ότι δεν του δόθηκε η δυνατότητα να πει την άποψή του κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, παρά το γεγονός ότι είχε ορίσει το συνήγορό του από τις 2 Οκτωβρίου, προκειμένου να τον εκπροσωπεί.

«Θα δώσω τη μάχη του αυτονόητου προκειμένου οι τράπεζες να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Αν χάσω, οι εισαγγελείς θα δίνουν δάνεια».Προσερχόμενος, ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ δήλωσε:

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ