«Ούρλιαζε από πόνο, με έναν μακρόσυρτο ολολυγμό, σαν ζώο που το σφάζουν» - iefimerida.gr

«Ούρλιαζε από πόνο, με έναν μακρόσυρτο ολολυγμό, σαν ζώο που το σφάζουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τη βιογραφία της, με τίτλο «Κυρία DSK», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και μεταξύ άλλων περιγράφει λεπτομερώς την 14η Μαΐου, την ημέρα που η βαθύπλουτη τηλεπαρουσιάστρια έμαθε για τις κατηγορίες εναντίον του συζύγου της, δεν ήταν διόλου ψύχραιμη και υποστηρικτική.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur, που αναδημοσίευσε αποσπάσματα της βιογραφίας,η Σινκλέρ έπαθε τέτοιο σοκ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Στρος Καν θα μπορούσε να μπει φυλακή που «ούρλιαζε από πόνο, με έναν μακρόσυρτο ολολυγμό, σαν ζώο που το σφάζουν», ενώ δεν μπορούσε να μιλήσει για ώρες μετά από το περιστατικό.

Η Σινκλέρ ετοιμαζόταν εκείνη την ώρα να πάει σε πάρτυ έκπληξη για Γάλλο τραγουδιστή όταν της τηλεφώνησε ο σύζυγός της από τη Νέα Υόρκη λέγοντάς της ότι υπήρχε «σοβαρό πρόβλημα» και ότι είχε χάσει το κινητό τηλέφωνο που του είχε παραχωρήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, του οποίου ήταν τότε επικεφαλής.

Ο Στρος-Καν της ζήτησε αμέσως με τον προσωπικό του σύμβουλο και έκλεισε το τηλέφωνο.Εκείνη φέρεται να ανησύχησε, αλλά υπέθεσε ότι είχε προκύψει κάποιο πολιτικό πρόβλημα δεδομένης της επερχόμενης υποψηφιότητας του συζύγου της για το προεδρικό χρίσμα των Σοσιαλιστών.

Καθώς όμως επέστρεφε αργά τα μεσάνυχτα με ταξί, πληροφορήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του άντρα της.Μόλις μπήκε σπίτι της, την συμβούλευσε ο προσωπικός σύμβουλος του άντρα της, να εγκαταλείψει την οικία γιατί θα πολιορκούνταν σύντομα από δημοσιογράφους.

Εκεί ήταν που πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της ενδέχεται να κατέληγε στη φυλακή και κατέρρευσε για μερικές ώρες, προτού συνέλθει και προσπαθήσει να κινήσει όσα νήματα μπορούσε στη Νέα Υόρκη ώστε να εξασφαλίσει ότι ο Στρος Καν θα προσγειωνόταν «στα μαλακά».

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ