Η φωτογραφία με τα τρία ζευγάρια πόδια που «τρέλανε» το Διαδίκτυο -Σε ποιες ανήκουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία με τα τρία ζευγάρια πόδια που «τρέλανε» το Διαδίκτυο -Σε ποιες ανήκουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμό έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα μια φωτογραφία με τρία ζευγάρια καλλίγραμμα πόδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Το ένα από αυτά ανήκουν σε διάσημη τηλεπερσόνα και όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει σχεδόν 300.000 likes σε τρεις ημέρες, μάλλον έχει... τρελάνει κόσμο.

Το μεσαίο ζευγάρι ποδιών ανήκει στην Κιμ Καρντάσιαν η οποία και πόσταρε τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Τα άλλα δύο ζευγάρια ανήκουν στην Μπλακ Κίνα και στη Λάρσα Πίπεν με τις οποίες η Κιμ Καρντάσιαν γυμνάζεται παρέα. Οι τρεις γυναίκες έβαλαν τα δικτυωτά καλσόν τους και πόζαραν στο φακό με την Κιμ να σπεύδει να την αναρτήσει στο Διαδίκτυο προκαλώντας για άλλη μια φορά (ως συνήθως...).

Η φωτογραφία με τα τρία ζευγάρια πόδια που «τρέλανε» το Διαδίκτυο -Σε ποιες ανήκουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάντως, αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα της Κιμ Καρντάσιαν μέσα στην περασμένη εβδομάδα, αφού λίγες ημέρες πρωτού «ανεβάσει» τη φωτογραφία με τα πόδια είχε αναρτήσει μια εικόνα της από backstage φωτογράφισης που είχε γίνει πριν τρία χρόνια και η οποία χαρακτηρίστηκε ως η πιο Kinky φωτογραφία της γνωστής και πάντα προκλητικής τηλεπερσόνας...

Η φωτογραφία με τα τρία ζευγάρια πόδια που «τρέλανε» το Διαδίκτυο -Σε ποιες ανήκουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ