Ενταση στην Κεφαλονιά μετά από καταγγελίες για πλιάτσικο -Ιδιώτες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους - iefimerida.gr

Ενταση στην Κεφαλονιά μετά από καταγγελίες για πλιάτσικο -Ιδιώτες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνταση προκλήθηκε την Κυριακή στην Κεφαλονιά, όταν μετά την αποχώρηση εθελοντών από το σημείο διανομής προμηθειών, ιδιώτες άρχισαν να φορτώνουν στα αυτοκίνητά τους πολλά τεμάχια συσκευασιών με νερό. Οταν ερωτήθηκαν από τα τηλεοπτικά συνεργεία πόσες συσκευασίες έχουν πάρει και που τις πάνε κινήθηκαν απειλητικά εναντίον δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με το Mega, δημοτική υπάλληλος είπε σε εθελοντές να αποχωρήσουν από το σημείο διανομής, καθώς όπως ισχυρίστηκε, υπήρχαν καταγγελίες για πλιάτσικο, οπότε θα ήταν προτιμότερο να αναλάβουν οργανωμένες ομάδες.

Αφού οι εθελοντές αποχώρησαν από το σημείο διανομής οι προμήθειες έμειναν χωρίς επιτήρση με αποτέλεσμα ιδιώτες να «φορτώσουν» τα αυτοκίνητά τους με εξάδες εμφιαλωμένου νερού.

Οταν αντελήφθησαν την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και δέχτηκαν τις ερωτήσεις τους ορισμένοι αντέδρασαν έντονα και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των δημοσιογράφων.

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ