H Αμαζόνα αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου -Από τον αρραβώνα, σε αγώνα του βόλεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

H Αμαζόνα αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου -Από τον αρραβώνα, σε αγώνα του βόλεϊ [εικόνες]

H Αμαζόνα αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου -Από τον αρραβώνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είδε το όνομά της γραμμένο σε όλα τα ΜΜΕ. Αλλά η Πωλίνα Πατραμάνη δεν αλλάζει συνήθειες. Οπως είναι γνωστό, η αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου λατρεύει το βόλεϊ. Για αυτό βρέθηκε από τον αρραβώνα, στο γήπεδο.

Η εκλεκτής της καρδιάς του γιου του πρώην πρωθυπουργού είναι παίκτρια των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας. Ως αθλήτρια λοιπόν, γρήγορα συνήλθε από το γλέντι για τον αρραβώνα της με τον Ανδρέα Παπανδρέου και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της με την ομάδα. Ετσι, δύο ημέρες έπειτα από την οικογενειακή γιορτή, η 27χρονη πήρε μέρος στον αγώνα με την ΑΕ Γκράβας και ήταν ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες.

Σύμφωνα με την RealLife, από τις εξέδρες του γηπέδου αυτή τη φορά έλειπε ο αγαπημένος της, γεγονός που κάποιοι αποδίδουν στην προσπάθεια του ζευγαριού να κρατήσει χαμηλό προφίλ, μετά τη δημοσιότητα που πήρε ο αρραβώνας τους.

Οσο για τον πολυαναμενόμενο γάμο, λέγεται ότι οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η βολεϊμπολίστρια της Νέας Ερυθραίας, στον ελεύθερο χρόνο της, γύρισε ξανά στην Κρήτη.

H Αμαζόνα αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου -Από τον αρραβώνα, σε αγώνα του βόλεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
H Αμαζόνα αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου -Από τον αρραβώνα, σε αγώνα του βόλεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
H Αμαζόνα αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου -Από τον αρραβώνα, σε αγώνα του βόλεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ