«Κάρφωσε» γιάφκες στην Ελλάδα ο συνεργός του εκτελεστή της Αγίας Νάπας - iefimerida.gr

«Κάρφωσε» γιάφκες στην Ελλάδα ο συνεργός του εκτελεστή της Αγίας Νάπας

«Κάρφωσε» γιάφκες στην Ελλάδα ο συνεργός του εκτελεστή της Αγίας Νάπας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες- κλειδί, για να εντοπιστούν γιάφκες στην Ελλάδα φαίνεται πως έρχονται από την Κύπρο. Πρόκειται για αποκαλύψεις που φέρεται να έχει κάνει στην κυπριακή αστυνομία ένας από τους συνεργούς του εκτελεστή στον πενταπλό φόνο που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα.

Μετά από την καταδίκη του σε πέντε φορές ισόβια το συγκεκριμένο άτομο ζήτησε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Κατά τη διάρκειά της κατονόμασε τον άνθρωπο που του έδωσε το όπλο και τα χρήματα, αλλά κι εκείνους που διέταξαν το συμβόλαιο θανάτου, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος παραδέχθηκε τη σχέση τόσο του ίδιου όσο και συνεργού του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο στην Ελλάδα και αποκάλυψε περιοχές που βρίσκονται κρυμμένα όπλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ