Μετά τον Τζιτζικώστα οι ΑΝΕΛ το καλοσκέφτονται και για Καρυπίδη -Καπερνάρος στην Αθήνα-Μελάς στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Μετά τον Τζιτζικώστα οι ΑΝΕΛ το καλοσκέφτονται και για Καρυπίδη -Καπερνάρος στην Αθήνα-Μελάς στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Αποστολο Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καλοβλέπουν, σύμφωνα με πληροφορίες και την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη για τη Δυτική Μακεδονία. Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του Πάνου Καμμένου που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θέμα θα εξεταστεί, ενώ θα ληφθεί υπόψη και η εισήγηση της βουλευτού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, η οποία εκλέγεται στην Κοζάνη.

Όσον αφορά εξάλλου του δήμους Αθηναίων και Πειραιώς, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΑΝΕΛ θα κατέβουν με υποψήφιους τους Βασίλη Καπερνάρο και Παναγιώτη Μελά αντίστοιχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περιμένουν απάντηση από τον Γιάννη Δημαρά για την Περιφέρεια Αττικής, και εάν ο συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες βουλευτής απαντήσει αρνητικά, τότε πιθανότατα θα στηριχθεί η υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου.

Αναφορικά με την περιφέρεια Ιονίου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουν τις εισηγήσεις των συντονιστικών επιτροπών τους για την πιθανή στήριξη του προερχόμενου από την κεντροαριστερά Θόδωρου Γαλιατσάτου, ο οποίος ήταν και κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση υποψήφιος. Εάν τελικά δεν προταχθεί η υποψηφιότητα Γαλιατσάτου, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πιθανότατα θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του νυν αντιπεριφερειάρχη ιονίων Νήσων Χρήστου 'Ανθης.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηριχθεί η υποψηφιότητα του στελέχους του κόμματος Γιώργου Αναγνωστάκου, ενώ στο δήμο Λέσβου θα είναι υποψήφιος ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρος Γαληνός.

Στην Στερεά Ελλάδα αναμένεται να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Θανάση Γιαννόπουλου υπό τον όρο ότι θα καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και θα τοποθετηθεί εναντίον του Μνημονίου.

Στην Κρήτη συζητείται η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γύπαρη, Για το δήμο Θεσσαλονίκης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περιμένουν τις εξελίξεις, ενώ θα ληφθούν υπόψη οι εισηγήσεις των τοπικών στελεχών και βουλευτών.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ