Ο Ανδρέας Ψυχάρης ψέγει τον Μηταράκη για το «όχι» στη Ραχήλ και γίνεται έξαλλος με Μεϊμαράκη για το κάπνισμα στη Βουλή - iefimerida.gr

Ο Ανδρέας Ψυχάρης ψέγει τον Μηταράκη για το «όχι» στη Ραχήλ και γίνεται έξαλλος με Μεϊμαράκη για το κάπνισμα στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια επιθεση κατα του προέδρου της Βουλης αλλα και του υφυπουργού ανάπτυξης Νότη Μηταράκη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης.

Με αφορμή τη πρωτοβουλία του για την απαγόρευση του κάπνισματος στη Βουλη και την απραξία μέχρι σημερα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη επιστολή των 88 βουλευτών που του κατατέθηκε, ο κ.Ψυχάρης κατηγόρησε τον πρόεδρο της Βουλης οτι αδιαφορεί για το ολο θέμα και δεν κανει τίποτα.

«Ειναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανομίας που επικρατεί στη Βουλη αυτή η συμπεριφορά. Αυτό χαρακτηρίζει τον πρόεδρο και το προεδρείο της Βουλής . Οταν το 1/3 της βουλης ζητεί το αυτονόητο, δηλαδή να γίνονται σεβαστοί οι νόμοι και ο κ.Μεϊμαρακης αποφεύγει να κάνει το οτιδήποτε αυτό τον χαρακτηρίζει και θα κριθεί από τον λαό».

Όμως σφόδρα πυρά εξαπέλυσε και κατα του Νότη Μηταράκη για τη δηλωση του οτι δεν θα ξανά απαντήσει σε ερώτηση της Ραχήλ Μακρή με αφορμή τον καυγά που είχαν την Παρασκευή στη Βουλή: «Οι υπουργοί πρέπει να σέβονται τους θεσμούς και η βουλη ειναι θεσμός. Πρέπει να ανακαλέσει τη δηλωση του. Δεν μπορει να λεει οτι δεν θα απαντάω στη Μακρή. Ειναι απαράδεκτο. Προσβάλλει την κοινοβουλευτική λειτουργία. Εαν δεν αρέσει σε κάποιον ένας βουλευτής ας παραιτηθεί τοτε από υπουργός . Δεν είμαστε παιδάκια να καθόμαστε να μαλώνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ