Οι Ελληνες των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων απάντησαν χθες με τα δάχτυλα τους στην ομοφοβική Ρωσία [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι Ελληνες των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων απάντησαν χθες με τα δάχτυλα τους στην ομοφοβική Ρωσία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθούσε χθες την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, η ελληνική αποστολή έστειλε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το μήνυμα της εναντίον της ομοφοβίας που θριαμβεύει στη Ρωσία και στους αγώνες του Σότσι.

Οι Ελληνες των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων απάντησαν χθες με τα δάχτυλα τους στην ομοφοβική Ρωσία [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φόρεσαν λευκά γάντια, τα δάκτυλα των οποίων είχαν τα χρώματα του ουράνιου τόξου που συμβολίζει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Η Ελλάδα εκπροσωπείται στο Σότσι από επτά αθλητές και αθλήτριες. Την σημαιοφόρο Παναγιώτα Τσακίρη και τους Μασιµιλιάνο Βαλκαρέτζι (Αλπικό σκι), Κωσταντίνος Συκαράς (Αλπικό σκι), Σoφία Ράλλη (Αλπικό σκι), Απόστολος Αγγέλης (Δρόµος αντοχής, Δίαθλο), Νικόλας Πολυχρονίδης (Αλµα) και Αλέξανδρος Κεφάλας (Σκέλετον).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ