Οι σκανδαλιάρηδες πράκτορες της Σκότλαντ Γιαρντ -Συνελήφθησαν για ανταλλαγή φωτογραφιών σκληρού πορνό - iefimerida.gr

Οι σκανδαλιάρηδες πράκτορες της Σκότλαντ Γιαρντ -Συνελήφθησαν για ανταλλαγή φωτογραφιών σκληρού πορνό

Οι σκανδαλιάρηδες πράκτορες της Σκότλαντ Γιαρντ -Συνελήφθησαν για ανταλλαγή φωτο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα σκανδαλιάρηδες αποδείχθηκαν τρεις πράκτορες της Σκότλαντ Γιαρντ, που θα πληρώσουν όμως την αδυναμία τους στις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Γιατί συνελήφθησαν και αναμένεται να τους ασκηθούν διώξεις.

Πρόκειται για τρεις σωματοφύλακες της υπηρεσίας προστασίας του διπλωματικού σώματος (DPG), οι οποίοι αντάλλασσαν φωτογραφίες σκληρού πορνό μέσω των κινητών τηλεφώνων τους. Πρόκειται για την υπηρεσία που έχει την ευθύνη της φύλαξης της πρωθυπουργικής κατοικίας στη Βρετανία, της έδρας της αστυνομίας στο Λονδίνο καθώς και των κτιρίων όπου στεγάζονται οι διπλωματικές αποστολές ξένων χωρών στη βρετανική πρωτεύουσα. Στα καθήκοντα των σωματοφυλάκων είναι επίσης η προστασία των υπουργών, των πρώην υπουργών και των ξένων προσωπικοτήτων που επισκέπτονται τη Βρετανία.

«Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στην έρευνα είναι σκληρές, όμως δεν περιλαμβάνουν παιδιά» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ για το θέμα. Οι τρεις πράκτορες συνελήφθησαν στις 19 Δεκεμβρίου και είχαν διαφορετική μοίρα. Ο ένας διατέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν στην υπηρεσία τους, αλλά με περιορισμένα καθήκοντα. Ηδη έχει γίνει έρευνα στα σπίτια τους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η ανταλλαγή των «ροζ» φωτογραφιών γινόταν εν ώρα υπηρεσίας.

Οι τρεις άνδρες μπήκαν σε περιπέτειες καθώς οι πράξεις τους παραβιάζουν το νόμο περί ασέμνων δημοσιευμάτων του 1959.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ