Η τραγική ιστορία του ναυαγού που περιπλανιόταν 14 μήνες -Ημουν φτωχός, μετανάστης και έτρωγα σκυλοτροφή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τραγική ιστορία του ναυαγού που περιπλανιόταν 14 μήνες -Ημουν φτωχός, μετανάστης και έτρωγα σκυλοτροφή [εικόνες]

Η τραγική ιστορία του ναυαγού που περιπλανιόταν 14 μήνες -Ημουν φτωχός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ημέρες η περιπέτειά του στη θάλασσα επί 14 ολόκληρους μήνες έχει γίνει πρωτοσέλιδο των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης στον κόσμο. Ωστόσο, πίσω από αυτή την απίστευτη ιστορία του ναυαγού ψαρά Χοσέ Σαλβαδόρ Αλμπαρένγκο κρύβεται μία τραγική ζωή πριν από το ναυάγιο. Η ζωή του ως μετανάστης.Ο Χοσέ ήταν ένας φτωχός μετανάστης στο Μεξικό, βιώνοντας το σκληρό πρόσωπο της μετανάστευσης. Αναγκαζόταν να τρώει τροφές από σκύλους, προκειμένου να επιβιώσει, ενώ έψαχνε στα σκουπίδια για ένα κομμάτι ψωμί. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail ο ίδιος συγκρίνοντας την περιπέτειά του στη θάλασσα με τη ζωή του ως μετανάστης στο Μεξικό υποστήριξε πως «είναι πιο δύσκολο κάποιοι να ζουν στη στεριά, απ΄ ότι στη θάλασσα ως ναυαγοί».

Οι τραγικές στιγμές που ζούσε στο Μεξικό, τον βοήθησαν όταν περιπλανιόταν για 14 μήνες στον Ειρηνικό. Σκεφτόταν ως περνούσε πριν και οι σκέψεις τού έδιναν δύναμη να επιβιώσει στη θάλασσα. Και έτσι τα κατάφερε.

Η 37χρονη σύζυγός του Arely

Η τραγική ιστορία του ναυαγού που περιπλανιόταν 14 μήνες -Ημουν φτωχός, μετανάστης και έτρωγα σκυλοτροφή [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ