Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας μέσα από τη φυλακή ο Ηλιόπουλος - iefimerida.gr

Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας μέσα από τη φυλακή ο Ηλιόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή κατεβαίνει μέσα από τη φυλακή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

«Εχω την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσω μέσα από τα κελιά της Τιμής (πρώτη φορά μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα, εν ενεργεία βουλευτές βρίσκονται στη φυλακή για τα πολιτικά τους πιστεύω) την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία"», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο προφυλακισθείς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση βουλευτής

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής θα δώσει το "παρών" σε ολόκληρη την Ελλάδα εναντίον ΟΛΩΝ. Όλων αυτών που έφτασαν την Πατρίδα μας σήμερα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση, τονίζει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ