Παγκόσμιος σάλος για το πιο προκλητικό σποτ όλων των εποχών [βίντεο] - iefimerida.gr

Παγκόσμιος σάλος για το πιο προκλητικό σποτ όλων των εποχών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε ένα βίντεο γεμάτο προκλητικές σκηνές επιχειρεί να θέσει το θέμα του ασφαλούς σεξ και της εημέρωσης γύρω από το AIDS ο Independent στο πλαίσιο της καμπάνιας «International HIV/AIDS Alliance» ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο διάρκειας μόλις ενός λεπτού και τεσσάρων δευτερολέπτων βίτνεο γίνονται απλά... τα πάντα. Οι σκηνές του (προειδοποιούμε) είναι άκρως προκλητικές και πλήρως ακατάλληλες για ανηλίκους.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της προκλητικής καμπάνιας στόχος του εν λόγω βίντεο δεν είναι να σοκάρει αλλά να αφυπνίσει. «Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε. To κίνητρό μας για να κάνουμε το συγκεκριμένο σποτ προήλθε από κάτι που ξέρουμε χρόνια τώρα. Η δημοσκόπήσή μας λέει ότι οι άνθρωποι, παγκόσμια, δεν ενδιαφέρονται για το AIDS. Ελπίζουμε η διαφήμιση να διδάξει με ένα τρόπο χαρούμενο και να εκφράσει ό,τι νιώθουμε για το ασφαλές σεξ: ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να χαιρόμαστε και κάτι που σώζει ζωές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αουο Αμπλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ