Μπεν Αφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, πώς δύο σέξι σταρ μπορούν να είναι οικογενειάρχες [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπεν Αφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, πώς δύο σέξι σταρ μπορούν να είναι οικογενειάρχες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tρία παιδιά έχουν ο Ben Affleck και η Jennifer Garner και δείχνουν να ζουν μια φυσιολογική ζωή. Οι παπαράτσι δεν πιστεύουν στα μάτια τους όταν βλέπουν δύο σέξι symbols να περπατούν στο δρόμο με παιδικά καροτσάκια, να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο καράτε και να κάνουν ψώνια στο σούπερ μάρκετ.


Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Pearl Harbor και από τότε είναι συνεχώς μαζί. Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, μάλιστα, η Γκάρνερ δήλωσε στο ραδιόφωνο «105.1FM» ότι μαζεύει τα πράγματά της και θα μετακομίσει με τα τρία της παιδιά από το Λος Αντζελες, στο Motor City, όπου ο σύζυγός της θα κάνει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπάτμαν.
Προορισμένη για μια καλή καριέρα, μετά την σειρά Alias που την έκανε γνωστή στο πλατύ κοινό, η Γκάρνερ, αποφάσισε να αφιερωθεί στα παιδιά και στην οικογένειά της, έκανε δηλώσεις για τα παιδικά ρουχαλάκια που προτιμά και την προτίμησή της για τον θηλασμό, παρά τα γυρίσματα για την ταινία «Το Βασίλειο», στην έρημο της Αριζόνα.

Το σάιτ ParentDish.com εξέλεξε πέρυσι την Γκάρνερ καλύτερη μητέρα, μεταξύ 10.000 άλλων διάσημων μαμάδων. Οπως δήλωσε η ίδια στο «W», ονειρεύεται να μπορέσει να κρατήσει και τους δυο ρόλους στη ζωή της, της μητέρας και της σταρ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και η τελευταία ταινία στην οποία έπαιξε με τον Ράσελ Μπραντ και την Ελεν Μίρεν «Αρθουρ, ο έρωτας ενός εκατομμυριούχου», ήταν μια τεράστια εισπρακτική αποτυχία.

Σε κάποια εμφάνισή της στην τηλεόραση στον τηλεοπτικό σταρ David Letterman, ήταν γρατζουνισμένη στον αγκώνα και στο γόνατο, με την Γκάρνερ να εξηγεί ότι είχε τραυματιστεί όταν έτρεξε να παρηγορήσει τη μικρή κόρη της Σεραφίνα, ηλικίας λίγων μηνών, θυμίζοντας την άλλη σταρ Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία έχει συνεχώς στο στόμα της την κόρη της Σούρι, όταν βγαίνει στην τηλεόραση.
Το ζευγάρι δείχνει τόσο αφοσιωμένο στο ρόλο του, που δεν διστάζει να γυρίζει στο δρόμο με φαρδιά και συχνά άκομψα ρούχα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα δύο σεξ symbols.

H Γκάρνερ ως Alias:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ