Η διεθνής παρέλαση του κιτς: Οι χειρότερες στολές που έχουν εμφανιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η διεθνής παρέλαση του κιτς: Οι χειρότερες στολές που έχουν εμφανιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες [εικόνες]

Η διεθνής παρέλαση του κιτς: Οι χειρότερες στολές που έχουν εμφανιστεί σε Ολυμπι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους αθλητές και ολόκληρες χώρες κρέμονται, με αγωνία, από κάθε τους κίνηση. Ετσι, είναι σημαντικό οι στολές τους να είναι εντυπωσιακές και ξεχωριστές, αν και μερικές χώρες, πραγματικά το παράκαναν.

Από τις ΗΠΑ και το Μεξικό, μέχρι τη Νορβηγία, αλλά και την Ρωσία, φετινή διοργανώτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, οι σχεδιαστές πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους, σχεδιάζοντας για τους αθλητές κοστούμια τόσο κιτς, που θα μείνουν στη ιστορία.

Μεξικό
Ο ιταλικής καταγωγής σκιέρ, Ουμπέρτους φον Χόχενλοχ εκπροσωπεί το Μεξικό στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, η στολή που φόρεσε στο Βανκούβερ το 2010, πραγματικά θα μείνει αξέχαστη, αφού όρμησε στην αρένα του χιονιού σαν παράταιρος ταυρομάχος.

Καναδάς
Η ομάδα ελκήθρου του Καναδά, με την ονομασία «Skeleton Team», παρουσιάζει μία μάλλον ανατριχιαστική πρόταση, αφού τα κράνη τους είναι διακοσμημένα με σκελετούς, δαίμονες και εγκεφάλους που περισσότερο θυμίζουν ζόμπι, παρά αθλητές. Συγκεκριμένα, ο Τζον Φερμπαίν θα φοράει το κράνος με τον εγκέφαλο, η Σάρα Ρέιντ ένα πρόσωπο σκελετού αφιερωμένο στην Μεξικάνικη Dia de los Muerdos, την Ημέρα των Νεκρών, ο Ερικ Νέλσον θα έχει στο κράνος του ένα κεφάλι δαίμονα και η Μελίσα Χόλινγκγουόρθ ένα κρανίο αλόγου.

ΗΠΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν ως χορηγό την Raulph Lauren που σχεδίασε και τις στολές για το Σότσι. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στα τέλη Ιανουαρίου και έβαλαν φωτιά στα κοινωνικά δίκτυα, με το κοινό να σχολιάζει ότι η ομάδα των ΗΠΑ θα είναι ντυμένη «σαν πλούσιες θείτσες».

Νορβηγία
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010, η Νορβηγία έκανε αδιαμφισβήτητα τη διαφορά με την ομάδα χόκει να φοράει παρδαλά παντελόνια. Φέτος, αποφάσισαν να εξελίξουν το λουκ κάνοντας παρδαλό και το πάνω μέρος και θυμίζοντας λιγότερο Ολυμπιακούς Αγώνες και περισσότερο επεισόδιο της παιδικής τηλεοπτικής σειράς «Μπανάνες με Πυτζάμες».

Ρωσία
Η Ρώσικη ομάδα σίγουρα ξέρει από κρύο.Mάλλον γι' αυτό ντύθηκε, λες και περιμένει τον Αγιο Βασίλη.

Γερμανία
Με την υπογραφή του σχεδιαστή Γουίλι Μπόουνερ, η ομάδα της Γερμανίας θα μετατρέψει τους Αγώνες του Σότσι σε υπαίθριο τσίρκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ