Οι ΗΠΑ φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα: Προειδοποιούν για εκρηκτικά σε σωληνάρια οδοντόκρεμας [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι ΗΠΑ φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα: Προειδοποιούν για εκρηκτικά σε σωληνάρια οδοντόκρεμας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενόψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Σότσι, οι ΗΠΑ συμβουλεύουν τις αεροπορικές εταιρείες, με απευθείας πτήσεις στη Ρωσία, να λάβουν υπόψιν τους την πιθανότητα ότι οι εκρηκτικές ύλες θα μπορούσαν να κρύβονται ακόμα και σε σωληνάρια οδοντόπαστας ή σωλήνες καλλυντικών.

Ο Μάικλ Μακ Κολ, πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας, την Τετάρτη το βράδυ, εξέδωσε δελτίο προειδοποίησης για δυνητική απειλή σε αεροπορικές εταιρείες, που πραγματοποιούν πτήσεις απευθείας στη Ρωσία.

Στο ενημερωτικό δελτίο ο Μακ Κολ ανέφερε ότι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι τα εκρηκτικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης ή λαθραία στην πόλη του Σότσι.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, οι αρχές έχουν αυξήσει την ασφάλεια στο Σότσι και ειδικά στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Η ανησυχία, σχετικά με τη χρήση των εκρηκτικών σε σωληνάρια οδοντόκρεμας, επικεντρώνεται κυρίως σε πτήσεις από την Ευρώπη και τις γειτονικές χώρες της Ασίας.

Προκειμένου να αποδείξουν και έμπρακτα τους φόβους τους, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη, με εκρηκτικά κρυμμένα σε σωληνάριο οδοντόκρεμας.

Το βίντεο που παρουσίασε. κατ'αποκλειστικότητα το CNN, μπορείτε να δείτε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ