Προβλήματα και με την υποψηφιότητα Βουδούρη: Οταν Συριζαίοι τον προπηλάκιζαν στην Καλαμάτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Προβλήματα και με την υποψηφιότητα Βουδούρη: Οταν Συριζαίοι τον προπηλάκιζαν στην Καλαμάτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερως θερμό ήταν το φθινόπωρο και ο χειμώνας του 2011 για τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, Οδυσσέα Βουδούρη. Τότε, ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε δεχθεί προπηλακισμούς και επίθεση με γιαούρτια σε παρέλαση στην Καλαμάτα, ενώ δύο μήνες μετά, Αγανακτισμένοι Καλαματιανοί ύψωσαν πανό σε εκδήλωσή του, γράφοντας «Εξω οι δωσίλογοι από την πόλη»

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί με την υποψηφιότητα Καρυπίδη, τώρα, ιστοσελίδες από το χώρο τόσο της αριστεράς, όσο και της δεξιάς ανασύρουν περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βουδούρη, να δέχεται επίθεση από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ομάδες αγανακτισμένων.

Σήμερα το antinews ανασύρει βίντεο από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2011, όπου ο Οδυσσέας Βουδούρης φυγαδεύτηκε μαζί με τον γενικό γραμματέα Υγείας, καθώς ομάδα πολιτών κινήθηκε εναντίον τους με πανό, συνθήματα, αυγά και γιαούρτια. Σημειώνει χαρακτηριστικά «Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Πελοπόννησο, Οδυσσέας Βουδούρης, πρωταγωνίστησε από την ανάποδη στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2011 στην Καλαμάτα με το κυνηγητό και τους προπηλακισμούς από στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με την παρουσία του σημερινού βουλευτή Μεσσηνίας του κόμματος, Θ.Πετράκου. Τότε που ο κ. Βουδούρης ήταν ακόμα στέλεχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ πριν πάει στην ΔΗΜΑΡ και τελικά καταλήξει σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.

Προβλήματα και με την υποψηφιότητα Βουδούρη: Οταν Συριζαίοι τον προπηλάκιζαν στην Καλαμάτα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εξάλλου, σύμφωνα με το redflyplanet, τον Δεκέμβριο του 2011 οι Αγανακτισμένοι Καλαματιανοί ψηφοφόροι του τον θεωρούσαν τόσο μνημονιακό που τον υποδέχθηκαν με πανό που έγραφε «Έξω οι δωσίλογοι από την πόλη μας». Οι διαμαρτυρίες είχαν επίκεντρο τη στάση που έχει τηρήσει η κυβέρνηση απέναντι στο μνημόνιο. Δεν έλειψαν και τα γνωστά συνθήματα, όπως «Ψωμί, παιδεία, ελευθέρια... Η χούντα δεν τελείωσε το '73».
Μάλιστα, η διαμαρτυρία προκάλεσε την οργή του κοινού που παρακολουθούσε και λίγο έλειψε να πέσουν μερικές «ψιλές». Την άλλη μέρα, στο κεντρικό δελτίο του Alter, ο Οδυσσέας Βουδούρης υπερασπίστηκε το Μνημόνιο και τον Παπανδρέου και κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχτηκε στην Καλαμάτα! Παράλληλα, είπε ότι το Μνημόνιο είναι η μόνη λύση για μείωση του ελλείμματος και του χρέους και υποσχέθηκε ότι η Ελλάδα σε ένα χρόνο θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα! Η αφοσίωσή του στο Μνημόνιο Ι ήταν τόσο ολοκληρωτική, που σε επιστολή του -τότε- προς τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον παροτρύνει να διώξει από την κυβέρνηση όσους υπουργούς βάζουν εμπόδια ή φέρνουν αντιρρήσεις στα μέτρα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ