Το απόλυτο viral -Το βίντεο με τον επτάχρονο που την έχει... ακούσει από την νάρκωση: «Μπαμπά, έχεις 4 μάτια» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το απόλυτο viral -Το βίντεο με τον επτάχρονο που την έχει... ακούσει από την νάρκωση: «Μπαμπά, έχεις 4 μάτια» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«David After Dentist» («Ντέιβιντ μετά τον οδοντίατρο»). Το βίντεο με αυτό τον τίτλο αποτελεί το κλασικότερο, ίσως και το πρώτο, παράδειγμα των virals. Ολα ξεκίνησαν το 2008 όταν ο πατέρας του μικρού Ντέιβιντ Ντεβόρ ανάρτησε στο Ιντερνετ το βίντεο με τον γιο του, ο οποίος την είχε... ακούσει με το αναισθητικό που του είχε χορηγήσει ο οδοντίατρος, λίγη ώρα νωρίτερα.

Ο επτά ετών, τότε, Ντέιβιντ Ντεβόρ είχε πάει στον οδοντίατρο για μια εξαγωγή δοντιού. Επειδή η μητέρα του δεν μπορούσε να είναι μαζί τους λόγω υποχρεώσεων, ο πατέρα του που τον συνόδευσε στον οδοντίατρο αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει την όλη διαδικασία για να μπορέσει ο Ντέιβιντ στη συνέχεια να μοιραστεί την εμπειρία του αυτή με ολόκληρη την οικογένεια.

Το βίντεο που μέχρι σήμερα έχει στο Youtube πάνω από 120 εκατ. views, δείχνει τον μικρό στο κάθισμά του στο αυτοκίνητο του πατέρα του, αμέσως μετά την επίσκεψή τους στον οδοντίατρο. Στον Ντέιβιντ, προκειμένου να γίνει η εξαγωγή, είχε χορηγηθεί κάποιο αναισθητικό, η επίδραση του οποίου αρκετή ώρα μετά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, προφανώς και δεν είχε περάσει με αποτέλεσμα ο μικρός να ζει την απόλυτη... σύγχυση.

«Είμαι καλά» λέει στην αρχή του βίντεο ο Ντέιβιντ.«Δεν ένιωσα τίποτα». Και στη συνέχεια, προφανώς κάτω από την επίδραση του αναισθητικού, αναρωτιέται με την απορία ζωγραφισμένη στα μάτια του προκαλώντας άφθονο γέλιο:«Είναι αυτό η πραγματική ζώη;». «Εχω δύο δάχτυλα, έχω τέσσερα δάχτυλα», συνεχίζει και... καταρρέει. «Μπορώ να δω τα πάντα» προσθέτει και σηκώνεται από το κάθισμά του ουρλιάζοντας. «Δεν αισθάνομαι κουρασμένος. Εχω δόντι;» και κοιτώντας έκπληκτος τον πατέρα του του λέει: «Εχεις τέσσερα μάτια». «Αισθάνομαι αστείος, γιατί μου συμβαίνει αυτό;» Και καταλήγει σκορπώντας άφθονο γέλιο:«Αυτό θα κρατήσει για πάντα;».

Επτά μήνες αργότερα ο πατέρας του Ντέιβιντ ανεβάζει το βίντεο στο YouTube, το οποίο μέσα σε τρεις ημέρες είδαν τρία εκατ. άνθρωποι.

Η οικογένεια Ντεβόρ μετά από τον πάταγο που έκανε το εν λόγω βίντεο έγινε... συνεργάτης του Υοutube, δίνοντας στην πλατφόρμα το δικαίωμα να προβάλλει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των βίντεο που αναρτούν, με αντάλλαγμα να τους δίνεται ένα μερίδιο των εσόδων.

To «David after Dentist» έγινε κανονικά... κίνημα, αφού τυπώθηκαν μπλουζάκια με αυτή τη φράση, δημιουργήθηκε ανάλογη ιστοσελίδα, γκρουπ στο Facebook και φυσικά γυρίστηκαν άπειρα βίντεο παρωδίες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ