Ο Χατζημαρκάκης απαντά στη Βild: Συγκρίνουν αγγούρια με ντομάτες - iefimerida.gr

Ο Χατζημαρκάκης απαντά στη Βild: Συγκρίνουν αγγούρια με ντομάτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση κατασυκοφάντησης των Ελλήνων από την Βild καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών Γιώργος Χατζημαρκάκης απαντώντας στο ειρωνικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας προς το πρόσωπό του .

Η Βild δεν σταματάει να συκοφαντεί τους Έλληνες και να υποστηρίζει ότι αυτοί είναι που πρέπει να πληρώσουν μόνοι για την κρίση τους, δήλωσε στο Αχελώος TV, ενω για τον ισχυρισμό της εφημερίδας ότι στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους Γερμανούς, επισημαίνει ότι τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα.

«Η Bild επικαλείται μελέτη της ΕΚΤ, η οποία καταδεικνύει ότι η περιουσία ενός γερμανικού νοικοκυριού ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 51.400 ευρώ, οι Έλληνες διαθέτουν 101.900 ευρώ. Δεν είναι όμως συγκρίσιμα μεγέθη, καθώς το ελληνικό νοικοκυριό είναι πολυμελές και έχει μεγαλύτερες υποχρεώσεις .Τώρα μάλιστα είναι άνεργο και απλήρωτο», υπογραμμίζει ο κ. Χατζημαρκάκης .

Η Βild συγκρίνει αγγούρια με ντομάτες, παρατήρησε χαρακτηριστικά και κατήγγειλε ότι από τη στιγμή που ξέσπασε η κρίση, άρχισε στη Γερμανία μία δυσφήμηση κατά της Ελλάδας, η οποία έφθασε ως και τη συκοφαντία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ