Στο ρυθμό των Ρίχτερ «χορεύει» η χώρα -Μετά τα 4,4 της Αμφίκλειας, δόνηση 4,1 Ρίχτερ στην Κυλλήνη - iefimerida.gr

Στο ρυθμό των Ρίχτερ «χορεύει» η χώρα -Μετά τα 4,4 της Αμφίκλειας, δόνηση 4,1 Ρίχτερ στην Κυλλήνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ρυθμό των Ρίχτερ χορεύει η χώρα αφού εκτός από την Κεφαλονιά, όπου η γη δεν έχει σταματήσει να σείεται το τελευταίο δεκαήμερο, σήμερα ο Εγκέλαδος χτύπησε σε δύο άλλες περιοχές της χώρας. Στις 09:58 στην Αμφίκλεια και στις 14:27 στην Κυλλήνη.

Η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στην Κυλλήνη ήταν έντασης 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρό της εντοπίζεται σε περιοχή 12 χλμ νοτιοδυτικά της Κυλλήνης, με εστιακό βάθος 23,1 χλμ.

Ο σεισμός που σημειώθηκε νωρίς το πρώι της Πέμπτης στην περιοχή της Αμφίκλειας, ήταν σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, έντασης 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται 116 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά της Αθήνας, 36 χιλιόμετρα Νοτιανατολικά της Λαμίας και και 7 χιλιόμετρα ανατολικά των Καμμένων Βούρλων.

Πάντως, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν έντασης 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αταλάντης.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ