Συγκλονίζει ο γιος της Τζένης Βάνου: Λίγο πριν «φύγει» άνοιξε τα μάτια της - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο γιος της Τζένης Βάνου: Λίγο πριν «φύγει» άνοιξε τα μάτια της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει ο γιος της Τζένης Βάνου, που περιγράφει τις τελευταίες ώρες της μεγάλης τραγουδίστριας, λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή:

«Μέχρι χθες το βράδυ είχε επαφή μαζί μας. Αλλά επειδή ήταν αφόρητοι οι πόνοι, αποφασίσαμε με τους γιατρούς να την έχουμε σε καταστολή για να μην πονάει. Από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα που έφυγε, ήταν σε καταστολή» λέει ο Μιχάλης Ρηγόπουλος, αφηγούμενος μια συγκλονιστική στιγμή:

«Το απίστευτο ήταν ότι λίγο πριν φύγει, άνοιξε τα μάτια της, κοίταξε την αδερφή μου κι εμένα και έφυγε».

Όπως λέει ο γιος της Τζένης Βάνου- σύμφωνα με το star.gr-«είχε πάει καλά η εγχείρηση που έκανε τον Αύγουστο στην επιγλωττίδα, και μέχρι τον Σεπτέμβριο που έκανε εξετάσεις, ήτανε καθαρή.Το συκώτι είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και δεν το είδαμε, είχε φαγωθεί δυστυχώς. Ο,τι έγινε έγινε από Σεπτέμβριο και μετά».

Μάλιστα ο γιος της καταλήγει, πως «δεν φοβότανε για τη ζωή της. Απλά οι πόνοι ήταν τόσο αφόρητοι, που κάποια στιγμή είπε "ας με πάρει ο θεός"»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένη Βάνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ