Μετακινείται από τη ΔΕΠΑ στην Global Finance ο Χάρης Σαχίνης - iefimerida.gr

Μετακινείται από τη ΔΕΠΑ στην Global Finance ο Χάρης Σαχίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα από τα μεγαλύτερα private equity funds στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Global Finance, θα συνεργάζεται από εδώ και στο εξής ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Χάρης Σαχίνης.Από τη στιγμή που τελειώνει η διαπραγμάτευση με την Gazprom για μείωση τιμών, ο κ. Σαχίνης δέχθηκε προσφορά της εταιρείας Global Finance για να συνεργαστεί μαζί της ως partner.

Η Global Finance εξειδικεύεται στην ανάδειξη εταιρειών με τοπική δραστηριότητα σε σημαντικούς «παίκτες» της περιοχή, ενώ από την ίδρυσή της έως σήμερα οι εταιρίες επιχειρηματικών συμμετοχών που συμβουλεύει έχουν αντλήσει συνολικά κεφάλαια ύψους άνω των 850 εκατομμυρίων και έχουν πραγματοποιήσει 80 επενδύσεις σε 10 χώρες.

Η ΔΕΠΑ κατέχει, πλέον, ηγετική θέση στην απελευθερωμένη και ανταγωνιστική αγορά αερίου, πρωτοστατεί στις εξελίξεις και διασυνδέσεις στην ευρύτερη περιοχή που θα συμβάλουν στην περαιτέρω μείωση των τιμών του φυσικού αερίου, ενισχύει την ευελιξία του χαρτοφυλακίου της, διασφαλίζει τον απρόσκοπτο εφοδιασμό της αγοράς με φυσικό αέριο, αλλά και εκληρώνει αδιάλειπτα τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τους ξένους προμηθευτές της σε συνθήκες πρωτοφανούς έλλειψης ρευστότητας στην ενεργειακή αγορά.

Η ΔΕΠΑ, παρά την οικονομική κρίση, είναι σήμερα μια υγιής και δυναμική επιχείρηση και είμαι σίγουρος για την ανοδική της πορεία τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ