Τέσσερις συλλήψεις για το θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν -Ερευνες για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του - iefimerida.gr

Τέσσερις συλλήψεις για το θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν -Ερευνες για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του

Τέσσερις συλλήψεις για το θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν -Ερευνες για τα ναρκωτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις άνθρωποι, που συνδέονται με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ανακρίνονται από τις αρχές. Σύμφωνα με το CNN, έγιναν τέσσερις συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση του θανάτου του ηθοποιού.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας σε σπίτι, συνελήφθησαν τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ενώ κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο Χόφμαν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Κυριακή. Ο ηθοποιός, που είχε πρόβλημα εθισμού με τα ναρκωτικά, ήταν στο πάτωμα του μπάνιου, με μία σύριγγα καρφωμένη στο αριστερό του χέρι. Στο διαμέρισμά του εντοπίστηκαν 50 φάκελοι με ηρωίνη, σύριγγες και συνταγογραφημένα φάρμακα.

Οι πρώτοι έλεγχοι έδειξαν πως η ηρωίνη που κατασχέθηκαν δεν περιέχει fentanyl, σύμφωνα με δήλωση αξιωματικού στο CNN. Πρόκειται για ισχυρή ναρκωτική ουσία, που χρησιμοποιείται ως φάρμακο για καρκινοπαθείς, αλλά τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ κυκλοφορεί ηρωίνη νοθευμένη με fentanyl. Ουσία που μόνο τον προηγούμενο μήνα, οδήγησε στο θάνατο 22 χρήστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ηρωίνη φίλιπ σέιμουρ χόφμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ