Αιχμές του δήμου Κεφαλονιάς προς σεισμολόγους: Κανένα σήμα ή έγγραφο δεν προειδοποιεί για μεγάλο σεισμό - iefimerida.gr

Αιχμές του δήμου Κεφαλονιάς προς σεισμολόγους: Κανένα σήμα ή έγγραφο δεν προειδοποιεί για μεγάλο σεισμό

Αιχμές του δήμου Κεφαλονιάς προς σεισμολόγους: Κανένα σήμα ή έγγραφο δεν προειδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιχμηρή ανακοίνωσή του ο Δήμος Κεφαλονιάς καθησυχάζει τους πολίτες , ενώ, παράλληλα, πετάει «καρφιά» προς σεισμολόγους, αλλά και όσους διακινούν ειδήσεις περί επικείμενου μεγάλου σεισμού στο νησί.Επιπλέον, ο δήμος καλεί τους κατοίκους του νησιού να ενημερώνονται και να λαμβάνουν υπόψιν τους μόνο τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από το Συντονιστικό Όργανο, το Δήμο Κεφαλονιάς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κανένα σήμα, κανένα έγγραφο, τίποτα απολύτως που να προειδοποιεί για κάποιο επικείμενο μεγάλο σεισμό δεν έχει περιέλθει σε κανένα τοπικό φορέα και καλούμε τους πάντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, «κάθε άλλη δήθεν πηγή πληροφόρησης και κάθε άλλη διάδοση είναι είτε προϊόν πανικού είτε προϊόν κακοπιστίας. Είναι κρίσιμο αυτές τις δύσκολες στιγμές να διατηρηθεί η ψυχραιμία και η λογική και να αποκρουσθεί κάθε προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους της Κεφαλονιάς να ενημερώνονται και να λαμβάνουν υπ' όψιν τους αποκλειστικά τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από το Συντονιστικό Όργανο, το Δήμο Κεφαλονιάς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Φωτογραφία Eurokinissi



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ