Στο κυνήγι όσων δεν πληρώνουν διόδια η ΕΛ.ΑΣ. -Πώς θα τους εντοπίζουν ηλεκτρονικά από αύριο - iefimerida.gr

Στο κυνήγι όσων δεν πληρώνουν διόδια η ΕΛ.ΑΣ. -Πώς θα τους εντοπίζουν ηλεκτρονικά από αύριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που θα αυξηθούν κατά 60% τα διόδια στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, θα ενεργοποιηθούν και τα μηχανήματα της ΕΛ.ΑΣ. που θα καταγράφουν όσους περνούν τα διόδια, χωρίς να καταβάλλουν και το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Την Τετάρτη 5.2.2014 και από ώρα 00:01 θα πραγματοποιηθεί έναρξη λειτουργίας Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών προς βεβαίωση παραβάσεων μη καταβολής διοδίου τέλους σε Σταθμούς Διοδίων κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου».

Οι συσκευές θα λειτουργούν στο 26ο χιλιόμετρο στα διόδια Ελευσίνας, στο 33ο χιλιόμετρο στον πλευρικό σταθμό διοδίων του κόμβου 3 Νέας Περάμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στο 41ο χιλιόμετρο στους πλευρικούς σταθμούς διοδίων κόμβου 5 Πάχης στα ρεύματα κυκλοφορίας προς Αθήνα και προς Κόρινθο.

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διακοσίων ευρώ, καθώς και το διοικητικό μέτρο της αφαίρεσης της άδειας ικανότητας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας, μαζί με της πινακίδες του οχήματος για 20 ημέρες.

Eν τω μεταξύ, νέες επιβαρύνσεις περιμένουν, από την Τετάρτη, τους οδηγούς που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια και στις δύο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας και του Ισθμού, ενώ θα λειτουργήσουν καιπλευρικοί σταθμοί διοδίων.

Στην Ελευσίνα οι οδηγοί θα καταβάλλουν 2,10 ευρώ ανά κατεύθυνση και στην Ελευσίνα 1,80 ευρώ.Το κόστος, πλέον, ανεβαίνει στα 4,20 ευρώ στην Ελευσίνα (από 3,20) και στα 3,60 ευρώ στον Ισθμό (από 3,20).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ