Στα δικαστήρια η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αδέσποτες αγελάδες -Mηνύσεις μετά τον εκτροχιασμό στο Λιανοκλάδι - iefimerida.gr

Στα δικαστήρια η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αδέσποτες αγελάδες -Mηνύσεις μετά τον εκτροχιασμό στο Λιανοκλάδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τον δεύτερο εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας μέσα σε λίγους μήνες λόγω σύγκρουσης με οικόσιτο ζώο που βρέθηκε πάνω στις γραμμές.

Από την Τρίτη η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε μηνύσεις κατά των εκτροφείων που αφήνουν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα τα ζώα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ατυχήματα όπως αυτό της Κυριακής μεταξύ των σταθμών Καρυάς και Στύρφακας, κοντά στο Λιανοκλάδι, όταν αμαξοστοιχία παρέσυρε αγελάδα. Πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο συμβάν που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα, αφού με τον ίδιο τρόπο είχε εκτροχιαστεί αμαξοστοιχία στις αρχές Δεκεμβρίου, κοντά στον σταθμό του Ασωπού, μεταξύ Μπράλου και Λιανοκλαδίου.

Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά από τον ΟΣΕ να προχωρήσει άμεσα σε έλεγχο της γραμμής μεταξύ Δομοκού - Λιανοκλαδίου για την αντιμετώπιση προβλημάτων υποδομής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ