Το ΚΕΕΛΠΝΟ στο πλευρό των πληγέντων από τον σεισμό στην Κεφαλονιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ΚΕΕΛΠΝΟ στο πλευρό των πληγέντων από τον σεισμό στην Κεφαλονιά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό όσων δοκιμάζονται από το σεισμό στην Κεφαλονιά βρίσκεται το ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει προκαλέσει ο Εγκέλαδος στο νησί.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έστειλε σήμερα κινητή ιατρική μονάδα με ακτινολογικό μηχάνημα, κατάλληλα στελεχωμένη, στο πλαίσιο παροχής βοήθειας και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους πληγέντες.

Αύριο, Τρίτη, θα μεταβεί στην Κεφαλονιά κλιμάκιο από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. - ΠΕΔΥ Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς υγειονομικούς ελέγχους στο δίκτυο ύδρευσης.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ στο πλευρό των πληγέντων από τον σεισμό στην Κεφαλονιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα διενεργηθεί έλεγχος σε κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» από εξειδικευμένο προσωπικό στην υγιεινή και τις επιδημίες πλοίων (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SHIPSAN).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ