Τουρκία: 23χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της και εκείνος της έριξε οξύ στο πρόσωπο [εικόνα] - iefimerida.gr

Τουρκία: 23χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της και εκείνος της έριξε οξύ στο πρόσωπο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 23χρονη, μητέρα ενός παιδιού και κάτοικος περιοχής Καρτάλ-Κωνσταντινούπολης δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον σύζυγο της επειδή κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ο πατέρας της που την μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο του Καρτάλ και στη συνπέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κοτζάελι, ζητά να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο γαμπρός του που διέφυγε.Η νεαρή κοπέλα πριν από 4 μήνες πήγε στα δικαστήρια όπου και ζήτησε να χωρίσει από τον άνεργο σύζυγο της. Ωστόσο στις 24 Ιανουαρίου, ο σύζυγός της, την ώρα που εκείνη επέστρεφε από την δουλειά της έκοψε το δρόμο. Την έριξε κάτω, έβγαλε από την τσέπη του ένα μπουκάλι και άδειασε το περιεχόμενο του στο πρόσωπο της νεαρής προκαλώντας της σοβαρότατα εγκαύματα.

Ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε στο DHA:Έχω υποβάλλει μήνυση. Η υγεία της κόρης μου είναι πολύ άσχημα. Ζητώ από το κράτος μας και από τις γυναικείες οργανώσεις να μας στηρίξουν. Το εγγόνι μου έφτασε να μην αναγνωρίζει την μητέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο Τουρκία εγκαύματα οξύ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ