Ελεύθερος χωρίς όρους ο Αγγελος Φιλιππίδης – Το τουρκικό δικαστήριο έκρινε μη νόμιμο το ελληνικό ένταλμα - iefimerida.gr

Ελεύθερος χωρίς όρους ο Αγγελος Φιλιππίδης – Το τουρκικό δικαστήριο έκρινε μη νόμιμο το ελληνικό ένταλμα

Ελεύθερος ο Αγγελος Φιλιππίδης – Το τουρκικό δικαστήριο έκρινε μη νόμιμο το ελλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δεδομένα στην διαδικασία έκδοσης του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ταχυδρομικού Ταμειευτηρίου, Αγγελου Φιλιππίδη, ο οποίος αφέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους από τις τουρκικές αρχές.Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα να κριθεί μη νόμιμο το ελληνικό ένταλμα έκδοσης και συνεπώς ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ θα αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές του Μάλτεμε όπου κρατείται.

Ωστόσο, ο Φιλιππίδης θα παραμείνει εντός τουρκικού εδάφους, καθώς εκκρεμεί η συνεδρίαση του δικαστηρίου και για το δεύτερο ένταλμα των ελληνικών αρχών για την υπόθεση δανειοδότησης προς τον επιχειρηματία Παναγιώτη Ευθυμίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πλέον τα πάντα είναι ανοικτά, καθώς εάν και το δεύτερο ένταλμα κριθεί παράνομο, δεν είναι σίγουρο πως η Τουρκία θα συναινέσει στην έκδοση του Αγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα.

Πάντως με νέο αίτημά του προς τις τουρκικές αρχές ο εισαγγελέας Εφετών, αρμόδιος για θέματα εκδόσεων Γιάννης Αγγελής ζητά να παραμείνει κρατούμενος ο κατηγορούμενος, επικαλούμενος το δεύτερο ένταλμα σύλληψης που εκκρεμεί σε βάρος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ