Πρεσβεία Ρουμανίας: Η Αννα που ερωτεύτηκε ο Λιάπης δεν είναι κόρη του πρέσβη μας

Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μιχάλη Λιάπη να βρίσκεται στη Ρουμανία παρέα με την 29χρονη Αννα, κόρη υψηλόβαθμου διπλωμάτη της χώρας δίνει η ρουμανική πρεσβεία στην Αθήνα.Η πρεσβεία έστειλε επιστολή στην εφημερίδα χαρακτηρίζοντας το άρθρο «αβάσιμο» και πως περιέχει «πλαστά στοιχεία», ενώ προσθέτει ότι ο πρέσβης, Γκεόργκε Τσιάμπα, έχει μια και μοναδική κόρη 10 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Realnews σε χθεσινό της δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Μιχάλης Λιάπης βρίσκεται σε πύργο σε θέρετρο της Ρουμανίας παρέα με την 29χρονη Αννα Τσιάμπα την οποία παρουσιάζει ως κόρη του Ρουμάνου διπλωμάτη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Σχετικά με το άρθρο 'Σε πύργο του Μπρασόβ ο Μιχάλης και η Αννα που παρουσιάζεται στην εφημερίδα στις 2 Φεβρουαρίου, η πρεσβεία της Ρουμανίας στην Αθήνα θέλει να υπογραμμίσει τα εξής:

Τα στοιχεία που παρουσιάζετε στο άρθρο είναι εντελώς πλαστά και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όλα τα λεγόμενα σχετικά με τις υποτιθέμενες σχέσεις του πρώην Υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη με τον πρώην Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα Γκεόργκε Τσιάμπα ή με τα μέλη της οικογένειας του τελευταίου, είναι απολύτως αβάσιμα και, κάτι παραπάνω, βλάπτουν την προσωπική εικόνα τόσο του κυρίου Γκεόργκε Τσιάμπα όσο και της μοναδικής του κόρης, ηλικίας 10 ετών, Θεοδώρα Κλάρα».

Ποιός είναι ο Τσιάμπα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ρουμανικού Υπουργείου Εξωτερικών ο George Ciamba είναι διπλωμάτης καριέρας.
Από το 2003 ως το 2005 ήταν υφυπουργός Εξωτερικών και τον Σεπτέμβριο του 2005 ήρθε ως πρέσβης της Ρουμανίας στην Ελλάδα. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και έχει γνώσεις της ελληνικής γλώσσας.
Γεννήθηκε το 1966 είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη η οποία γεννήθηκε το 2003.

Αυτή είναι η φωτό που υπάρχει στην ιστοσελίδα για τον Τσιάμπα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ