Η αιφνίδια συγκίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η αιφνίδια συγκίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλην μνημονίου, οικονομικής πολιτικής και χρηματοπιστωτικών επιλογών, ο Γιάννης Βαρουφάκης, μοιράστηκε στο twitter μια προσωπική στιγμή συγκίνησης με απόλυτα ελληνικό χρώμα, ή, μάλλον, απόλυτα ελληνική φωνή.

Ο γνωστός καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και αρθρογράφος βρέθηκε στη συναυλία που έδωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Carnegie Hall και ανέβασε σχετική φωτογραφία από την κατακόκκινη σκηνή (φλεγόμενη προφανώς και από τη φωνή και την ερμηνεία της Αρβανιτάκη). Οταν τον ρώτησαν πώς του φάνηκε, απάντησε: Συγκινητικό. Εξαιρετικό. Τροφή για τα συναισθήματα.

Ομως ένα λάθος που έγινε -λόγω του αυτόματου διορθωτή, όπως σημείωσε ο ίδιος- μετέτρεψε το όνομα της Αρβανιτάκη σε... Αρβανίτη, προκαλώντας πλήθος σχολίων και πειραγμάτων από followers του Γιάννη Βαρουφάκη. Ο ίδιος το «διόρθωσε» λέγοντας ότι μάλλον έχει μνημονιακό ορθογραφικό διορθωτή.

Η αιφνίδια συγκίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ