O Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου! - iefimerida.gr

O Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο πρώτης τάξης αστέρια του Χόλιγουντ, ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις, θα πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του διεθνούς πλέον Ελληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου που θα έχει τον τίτλο Lοbster. Την είδηση μετέδωσε το Variety προκαλώντας ενθουσιασμό και ακόμη υψηλότερες προσδοκίες για την επόμενη – αγγλόφωνη αυτή τη φορά – ταινία του πολυβραβευμένου Γιώργου Λανθιμού, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον σταθερό συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου.

Ο Γιώργος Λάνθιμος δήλωσε χαρακτηριστικά «Είμαι ευγνόμων που θα συνεργαστώ με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Η συμβολή τους στην ταινία μας θα εμπλουτίσει και διευρύνει τον κόσμο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε. Επιπλέον, η ομάδα με τους παλιούς και τους νέους συνεργάτες με κάνει να αισθάνομαι σίγουρος και ενθουσιασμένος για την έναρξη των γυρισμάτων».

Σύμφωνα με την υπόθεση, σε ένα δυστοπικό μέλλον, μοναχικοί άνδρες και γυναίκες συναντιούνται σε μυστηριώδες ξενοδοχείο, όπου καλούνται να βρουν σύντροφο μέσα σε 45 ημέρες. Αυτοί που αποτυγχάνουν, μεταμορφώνονται σε ζώα και αφήνονται ελεύθεροι στο δάσος. Ένας άνδρας θα το σκάσει και θα βρει τον έρωτα, ενάντια στους κανόνες της Πόλης.

».Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 24 Μαρτίου στην Ιρλανδία. Το καστ των ηθοποιών συμπληρώνεται αό τους Ben Whishaw, Lea Seydoux, Olivia Colman, Ariane Labed και Αγγελική Παπούλια. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταινία θα αφηγείται «μια ιστορία αγάπης, χωρίς να είναι μια συμβατική ερωτική ιστορία. Παρατηρεί τους τρόπους και τους λόγους που κάποιοι άνθρωποι έρχονται κοντά και γίνονται ζευγάρια, ενώ κάποιοι άλλοι όχι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ