Ματιάμπα -Από το βραβειο στο «Να η ευκαιρία», στη νίκη στο Dancing With The Stars 4 - iefimerida.gr

Ματιάμπα -Από το βραβειο στο «Να η ευκαιρία», στη νίκη στο Dancing With The Stars 4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη νύχτα της Κυριακής ο Ησαΐας Ματίαμπα, ο 31χρονος τραγουδιστής με καταγωγή από τα Ιωάννινα, αλλά και το Ζαΐρ, αναγράφει στο βιογραφικό του, άλλη μια νίκη σε σόου. Αυτή τη φορά όχι σε διαγωνισμό ταλέντων, όπως το 2001, όταν έκοβε το νήμα του «Να η ευκαιρία», αλλά στο δημοφιλές σόου χορού.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα αναδείχθηκε τελικά νικητής του Dancing With The Stars 4, αφήνοντας την αντίπαλό του στον τελικό, Κατερίνα Στικούδη, στην δεύτερη θέση.

Κριτές και κοινό ανέδειξαν νικητή τον νεαρό τραγουδιστή (ο Ματιάμπα συγκέντρωσε 120 πόντους έναντι 116 της Στικούδη, αν και το «χρυσό» το έδωσε το κοινό, αφού για τον νικητή του διαγωνισμού χορού ελήφθη υπόψη μόνο η προτίμηση των τηλεθεατών), αφού πρώτα χόρεψε εκπληκτικά για τελευταία φορά στο πλατό, τρεις χορούς, παρέα με την ντάμα του Μαρία Αντεμισάρη.

Ποιος είναι ο νικητής του Dancing With The Stars

Βλέποντας την κλήση του μικρού Ησαΐα και διακρίνοντας το ταλέντο του, οι γονείς του, σε ηλικία 13 ετών, τον γράφουν στο Ωδείο Γκύζη και του ξεκινούν μαθήματα κλασκού τραγουδιού. Λίγο νωρίτερα, στα 10 του αρχίζει να εκφράζει την επιθυμία του να γίνει μουσικός, αν και δεν φαινόταν και πολύ σίγουρος, καθώς άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει και... ιερέας .

Αυτά σε ηλικία 10 ετών βέβαια, καθώς όπως περνούσαν τα χρόνια, η κλήση του νεαρού Ησαΐα ήταν ξεκάθαρη, όπως και οι στόχοι του. Μόλις τελείωσε το σχολείο έλαβε μέρος στο διαγωνισμό του Mega «Να η ευκαιρία» στον οποίο αναδείχθηκε με σχετική άνεση νικητής, ερμηνεύοντας στον τελικό το «Δεν Mπορώ» του Νίκου Ζούδιαρη. Το «χρυσό» στο μουσικό διαγωνισμό του έδωσε και το εισιτήριο για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, καθώς αυτόματα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music.

Η συνέχεια της καριέρας του είναι λίγο πολύ γνωστή: συνεργασίες σε εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Ελένη Πέτα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνο, ο Νίκος Μίχας, η Τάμτα, η Ραλλία Χρηστίδου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί άλλοι.

Πριν από πέντε χρόνια τολμά να ανέβει στο σανίδι και συγκεκριμένα στη σκηνή του θεάτρου «Χώρα», παίζοντας στο Rent, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Τζόναθαν Λάρσον, εκπληρώνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του

Από τον χειμώνα του 2011 ξεκίνησε συνεργασία με τον Μύρωνα Στρατή και τον Παναγιώτη Τσακαλάκο και στην συνέχεια μόνο με τον Μύρωνα Στρατή, σε ένα πρόγραμμα που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα και συνεχίζεται ακόμα...

Οι δισκογραφικές του δουλειές

  • Πώς Να Είμαι 2013
  • Ονειρεύομαι 2012
  • Θέλω (ό,τι θέλεις εσύ) 2011
  • Θα περιμένω 2009
  • Σε μισώ 2008
  • Τον κόσμο κοιτάζω 2005
  • Λόγια που δεν ξέχασα 2003
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ