Λευκοί καρχαρίες σκόρπισαν τον τρόμο -Τους απομάκρυναν με ελικόπτερο και βάρκες [βίντεο] - iefimerida.gr
ΚΟΣΜΟΣ 

Λευκοί καρχαρίες σκόρπισαν τον τρόμο -Τους απομάκρυναν με ελικόπτερο και βάρκες [βίντεο]

Σε δύο δημοφιλείς παραλίες της Βικτώριας, δυτικά της Μελβούρνης, έκαναν την εμφάνισή τους λευκοί καρχαρίες και όπως ήταν λογικό σκόρπισαν τον τρόμο στους λουόμενους, οι οποίοι μετά από την έγκαιρη ειδοποίηση των Αρχών, βγήκαν από τη θάλασσα.Ο πρώτος εντοπίστηκε στην παραλία του Λορν από ελικόπτερο, 200 μέτρα από την ακτή, σήμανε αμέσως συναγερμός και έντρομοι χιλιάδες λουόμενοι βγήκαν από τη θάλασσα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά, εδώ και 20 χρόνια, που δόθηκε εντολή σε λουόμενους στο Λορν να βγουν από τη θάλασσα.

Λίγο αργότερα, το περιστατικό επαναλήφθηκε στην παραλία του ΄Ενγκλεσι, όπου εντοπίστηκε άλλος καρχαρίας και όπου επίσης οι λουόμενοι βγήκαν έντρομοι από το νερό.

Μάλιστα, οι Αρχές χρησιμοποίησαν ελικόπτερο και βάρκες προκειμένου να μην πλησιάσει περισσότερο τις ακτές, ο καρχαρίας (τεσσάρωνβ μέτρων), που έκανε την εμφάνιση του. Ωστόσο, το σχέδιο δεν αποδείχθηκε αποδοτικό, αφού ο θαλάσσιος κυνηγός «ξέφυγε» και εμφανίστηκε στην παραλία Κότεσλοου, σκορπώντας τον πανικό σε λουόμενους που βρίσκονταν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο από την παραλία της Αυστραλίας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστραλία παραλία λευκοί καρχαρίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ